top of page
Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Goldenretriever Teddy

Van frustratie naar voldoening

"Ontdek de magie van hondenfotorafie"

Level up met een Privé workshop hondenfotografie + Photoshop workshop

Ga op avontuur in de stad tijdens de City Tails Groepsworkshop!

Verrijk je vaardigheden met een Online 1-op-1 Photoshop Workshop en ontdek de magie van Photoshop

Sunny Halsema - Hondenfotograaf - MHilarius

HERKEN JIJ JEZELF OOK HIERIN?

Je camera ligt thuis bedekt onder een dikke laag stof. Oh, hoe graag zou je eropuit trekken om prachtige foto's te maken, maar langzaam begin je te twijfelen: je weet eigenlijk al dat het niet gaat lukken.

 

Na een fantastische dag vol fotografie kom je weer thuis met onscherpe en te donkere foto's... Je voelt je teleurgesteld en onzeker, want eerlijk gezegd begrijp je nog steeds niet veel van al die camera-instellingen en doe je maar wat...

 

Terwijl je naar je foto's staart, voel je die knagende onzekerheid, omdat je weet dat er iets ontbreekt, maar je kunt niet precies plaatsen wat het is. Waarom lijkt het alsof anderen moeiteloos prachtige beelden kunnen maken, terwijl jij maar wat aanrommelt?

 

Je verlangt ernaar om op gevoel te leren fotograferen, om je eigen stijl te vinden en beelden vast te leggen die emoties oproepen...

Je bent ervan overtuigd: het is tijd om hulp in te schakelen, zodat je eindelijk die geweldige hondenfotograaf kunt worden die je altijd al hebt willen zijn!

Ik begrijp de frustratie en verwarring die je voelt. Ik heb zelf jarenlang alle mogelijke wegen bewandeld om te komen waar ik nu sta. Maar geloof me, dit kan veel sneller en op een veel leukere manier! Laat mij je begeleiden naar het worden van de beste hondenfotograaf die je kunt zijn!

WAT ZOU JE ER VAN VINDEN ALS...

Je niet langer onzeker en teleurgesteld bent elke keer nadat je thuis komt van een dag fotograferen. Stel je voor dat je inplaats daarvan vol vertrouwen en voldoening thuiskomt, wetende dat je elke keer weer in staat bent om prachtige foto's te maken.

 

Je niet meer maar alleen 'wat aanrommelt' met je camera, maar in plaats daarvan de controle hebt over de belichting en alle instellingen, waardoor je keer op keer adembenemende foto's kunt maken. 

Je niet langer het gevoel hebt dat er iets ontbreekt in je foto's, maar vol trots en voldoening kunt kijken naar elk beeld dat je hebt vastgelegd,

Wat zou je ervan vinden als je niet langer alleen maar droomt van het worden van een geweldige hondenfotograaf, maar in plaats daarvan daadwerkelijk de stappen zet om die droom werkelijkheid te maken? Stel je voor dat je elke dag vooruitgang boekt, jezelf uitdaagt en uiteindelijk de erkenning krijgt die je verdient voor je talent en toewijding.

Sunny Halsema - Hondenfotograaf - MHilarius

LAAT MIJ JOU BEGELEIDEN IN DIT AVONTUUR!

Ik weet exact wat jij doormaakt. De onzekerheid en teleurstelling die je voelt, de spanning en het verdriet. Hoe vaak ik niet de camera heb thuisgelaten, omdat ik toch wel wist dat het niet ging lukken. Maar geloof me, dit kan anders. Als ik het kan, kan jij het ook: daar ben ik overtuigd van. Laat mij jou begeleiden in dit avontuur, laat mij jou helpen!

Tijdens een privé workshop kan ik jou helpen bij het begrijpen en beheersen van de belichtingsdriehoek en andere essentiële camera instellingen. Ik leer jou te kijken naar locatie en licht, het standpunt en de compositie en nog veel meer. Daarnaast laat ik jou ook vrij om te experimenteren. Het fijne aan een privé workshop is dat ik echt kijk naar jou: we gaan aan de slag met datgene dat jou zal helpen! Geen vast format, maar maatwerk en persoonlijke begeleiding. 

PRIVÉ WORKSHOP HONDENFOTOGRAFIE

 • Kennismakingsgesprek om jouw leerpunten te bepalen
   

 • E-book hondenfotografie vol theoretische kennis en inspiratie
   

 • 2 tot 3 uur durende fotografie workshops in stad of natuur met 2-3 prachtige hondenmodellen
   

 • Locatie van de workshop in overleg
   

 • 6 weken 1op1 begeleiding na de workshop via Whatsapp: stel al jouw vragen en ontvang feedback! 

De investering voor deze workshop is €349,- inclusief 21% btw en exclusief eventuele reiskosten van en naar de workshop locatie. 

Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Sheltie Jip in Alkmaar
Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Adobe Photoshop - Langharige witte Chihuahua

PRIVÉ WORKSHOP HONDENFOTOGRAFIE + PRIVÉ WORKSHOP PHOTOSHOP

 • Kennismakingsgesprek om jouw leerpunten te bepalen
   

 • E-book hondenfotografie vol theoretische kennis en inspiratie + Photoshop handboek
   

 • 2 tot 3 uur durende fotografie workshops in stad of natuur met 2-3 prachtige hondenmodellen
   

 • Locatie van de workshop in overleg
   

 • 2 tot 3 uur durende Online Photoshop workshop
   

 • 6 weken 1op1 begeleiding na de workshop via Whatsapp: stel al jouw vragen en ontvang feedback! 

De investering voor deze workshop is €599,- inclusief 21% btw en exclusief eventuele reiskosten van en naar de workshop locatie. 

DSC_8689 - Hoge Resolutie.jpg

In september heb ik een workshop bij Sunny gevolgd. Ik wilde heel graag meer leren over hondenfotografie en bij Sunny was ik aan het goede adres! We zijn samen gaan fotograferen op een prachtige locatie en Sunny had super modellen geregeld. Ik heb ontzettend veel geleerd en heb echt andere inzichten gekregen in het fotograferen van honden. Daarna was het tijd voor het photoshop gedeelte, ik kreeg maar niet het resultaat wat ik in mijn hoofd had. Hier heeft Sunny mij heel goed meegeholpen en worden de foto's nu wel zoals ik wil! Sunny is super behulpzaam en ook een tijdje na de workshop kon ik nog met vragen bij haar terecht. Ik zou iedereen die graag meer uit hun hondenfotografie wilt halen, een workshop bij Sunny aanraden!

Jamie-Lee

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen ervaring, is deze workshop ook voor mij geschikt?

Ja! De workshop wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer. Tijdens de workshop neem ik alle tijd om rustig alles uit te leggen en achteraf kun je alles terug lezen in het E-book én kun je vragen stellen via Whatsapp. Super handig en leerzaam voor iemand met nog geen ervaring!

Ik ben een paardenfotograaf, is deze workshop ook voor mij geschikt?

De workshop is geschikt voor iedereen die wilt leren om de mooiste magische hondenfoto's te maken. Als jij geen interesse hebt in hondenfotografie is de workshop niet voor jou bedoeld.

Kan ik de informatie later terug vinden?

Ja! Ik vind een duurzame overdracht van informatie heel belangrijk. Daarom ontvang je vooraf een e-book met theoretische informatie en als je de Photoshop workshop ook volgt acheraf een uitgebreid handboek met daarin informatie en opdrachten zodat jij ook met de informatie aan de slag kunt gaan!

Hoe kan ik de workshop betalen?

Na het boeken ontvang je een bevestiging met tevens het factuur. Je kunt het factuurbedrag overmaken naar het genoemde rekeningnummer op het factuur. Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Welk apparatuur heb ik nodig voor de workshop?

Het is aan te raden om enkel deel te nemen als je beschikt over een lichtsterke lens. Geschikte lenzen zijn 70-200 F2.8, 85 F1.4, 105 F1.4 of een 135 F1.8. Heb jij deze lenzen niet? Informeer dan even naar de mogelijkheden!

Kan ik de workshop ook met andere software volgen?

Nee, als de de Photoshop workshop wilt volgen is dat enkel mogelijk als je beschikt over Adobe Photoshop!

bottom of page