top of page
Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Sheltie Lola in Utrecht - Centraal Station

De wereld van hondenfotografie

Dé online community voor hondenfotografen!

ONTDEK DE MAGIE VAN HONDENFOTOGRAFIE
- Alle tips & tools onder één dak! -

Overal om je heen zie je schitterende foto's verschijnen, en je kunt niet anders dan jaloers zijn. Jij wilt ook zulke prachtige creaties maken. Maar hoe vaak je ook op pad gaat, het lijkt maar niet te lukken om die perfecte foto's te maken. En dan hebben we het nog niet eens over het bewerken gehad! Het voelt alsof je constant achter de feiten aanloopt, terwijl anderen moeiteloos lijken te slagen. Frustrerend, nietwaar? Maar weet je, je staat er niet meer alleen voor!

 

In het membership "De Wereld Van Hondenfotografie", vind je alle tips en tools die je nodig hebt om je hondenfotografie naar een hoger niveau te tillen. Het is niet alleen een plek waar je waardevolle informatie kunt vinden, maar ook een gemeenschap van gelijkgestemde fotografen met dezelfde passie als jij. Hier kun je elkaar helpen, inspireren en waardevolle tips delen en ontvangen. Samen sta je sterker!

 

Je vindt in het membership een schat aan informatiebronnen, e-books, video's en templates die je zullen helpen groeien als hondenfotograaf. Of je nu meer wilt leren over het nabewerken in Photoshop, als beginner je camera wilt leren begrijpen, of gewoon met heel veel plezier beter wilt worden als hondenfotograaf: de community is de  perfecte plek voor jou!

ZO WERKT HET PLATFORM

✔ Alle waardevolle informatie over hondenfotografie en Photoshop onder één dak. 
✔ Na aanmelding direct toegang tot alle video's, e-books, templates en natuurlijk de community!

✔ Elke maand wordt er nieuwe content toegevoegd, je bent nooit uitgeleerd!
✔ Stel al jouw vragen en ontvang feedback op jouw foto's van Sunny en andere gedreven hondenfotografen
✔ Elke maand toegang tot een LIVE q&a: krijg direct persoonlijk antwoord op al jouw vragen!
✔ Je hebt toegang tot het platform via een handige app: leer overal waar je bent!
✔ Het abonnement is maandelijks te betalen en te annuleren: zo is het toegankelijk voor iedereen!

'Start your journey today'

Tien jaar geleden begon ik mijn reis in de wereld van hondenfotografie, en ik droomde toen al van een platform zoals deze. Ik struinde overal voor informatie, maar vaak klopte het niet en ik deed maar wat. Hoe graag had ik destijds een plek gehad om te leren, om een solide basis te leggen en mijn passie te laten groeien.

Gelukkig heb ik nu voor jou alle kennis en ervaring die ik in die tien jaar heb opgedaan gebundeld. En het mooie is: het platform blijft groeien, want ook ik leer elke dag nog bij. Mijn doel is om jouw reis gemakkelijker en plezieriger te maken, zodat jij met vol enthousiasme en voldoening aan de slag kunt gaan!

Liefs Sunny

Sunny - MHilarius -22.jpg

Veelgestelde vragen

Heb ik direct toegang tot de content?

Ja! Na aanmelding kun jij direct aan de slag met alle waardevolle content die je in de community kan vinden!

Hoelang heb ik toegang tot het online platform?

Je kunt kiezen voor een maandelijkse betaling of betaling per kwartaal. Zolang je lid bent heb je toegang tot het platform.

Wat vind ik allemaal op het platform?

Het platform bevat waardevolle informatie over hondenfotografie en Photoshop. Elke maand zal er nieuwe content worden gemaakt en toegevoegd, zodat je telkens nieuwe dingen leert en ontdekt.

Is het platform geschikt voor mij?

Het platform is geschikt voor alle hondenfotografen die meer willen leren over zowel hondenfotografie, photoshop . Ook als je enkel op 1 onderwerp wilt focussen is het platform geschikt! De losse workflow video's uit de webshop zijn bijvoorbeeld een stuk prijziger, dan lid worden van het platform. Zie het als een netflix abbonement: ook daarop kijk je niet alle films. Ik weet 100% zeker dat er waardevolle content te vinden is die jou gaat helpen. Als je ergens specifiek naar opzoek bent mag je me altijd een berichtje sturen om dit te vragen.

bottom of page