top of page
Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Husky/Samoyed op Texel

Klinkt dit herkenbaar? Ik ga jou helpen!

"Ik snap echt geen ene bal van Photoshop"

Level up met een Privé workshop hondenfotografie + Photoshop workshop

Verrijk je vaardigheden met een Online 1-op-1 Photoshop Workshop en ontdek de magie van Photoshop

Laat je inspireren en ontwikkel je vaardigheden met de My Workflow video's!

HERKEN JIJ JEZELF OOK HIERIN?

Je bent net begonnen als hondenfotograaf. Het fotograferen gaat best lekker, maar het bewerken van je foto's in Photoshop blijft een uitdaging die je liever uit de weg gaat. Je weet dat het bewerken van je foto's essentieel is om ze naar een hoger niveau te tillen. Maar elke keer dat je Photoshop opent, voel je je overweldigd door de vele opties en functies die het programma biedt. Het lijkt alsof er een hele nieuwe wereld voor je opengaat, vol met gereedschappen en technieken waar je nog geen kaas van hebt gegeten. 

Als ervaren fotograaf begrijp ik hoe overweldigend het kan zijn om Photoshop te leren kennen. Met mijn begeleiding en expertise kunnen we samen de wereld van Photoshop verkennen en stap voor stap je vaardigheden opbouwen. Ik zal je helpen de basisprincipes te begrijpen en je vertrouwd te maken met de tools en technieken die je nodig hebt om je foto's te verbeteren. Je hoeft deze uitdaging niet alleen aan te gaan. Ik sta klaar om je te begeleiding, te ondersteunen en je te inspireren. 

DSC_9002.jpg

WIL JIJ LEREN HOE JE...

 • Een RAW foto optimaal bewerkt?

 • De witbalans leert corrigeren?

 • Composities kunt aanpassen en verbeteren?

 • Lijnen en storende objecten retoucheert?

 • Ogen verscherpt en laat stralen?

 • Diepte creëert in de vacht?

 • Lichtbron kan toevoegen op diverse manieren?

 • Kleuren kunt aanpassen op diverse manieren?

 • De foto warmer of koeler kan maken?

 • Meer diepte en sfeer creëert?

Maar ook hoe je kunt werken met lagen en maskers, een logo kunt toevoegen, hoe je je foto's het best opslaat en exporteert en tot slot hoe je sneller en effectiever kunt werken?

ZO ZIET DE WORKSHOP ERUIT!

Ben jij er klaar voor om jouw Photoshop skills te verbeteren en je horizon te verbreden? Ik vertel jou met liefde hoe een 1op1 online Photoshop Workshop eruit ziet! ​

Allereerst plannen wij een telefonisch kennismakingsgesprek in. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw vragen, bepalen we je niveau en vormen we jouw leerdoelen. Het kennismakingsgesprek is de basis van de workshop. Tijdens dit gesprek plannen we ook direct de workshop in. De workshop wordt online gegeven via Zoom. Tijdens de workshop deel ik mijn scherm en neem ik jou zo gedurende workshop mee. Heel fijn! Want dit scheelt een boel reistijd: een ander voordeel is dat de workshop zo opgenomen kan worden. Zo kun je de workshop altijd terugkijken. Naast de workshop opname ontvang je ook een Photoshop handboek met daarin alle theorie uitgelegd. Na de workshop ontvang je 6 weken begeleiding via Whatsapp. Ik sta voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je foto's van feedback te voorzien! 

Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Mitch de Mechelse Herder in Utrecht bij het Stadhuis
Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Adobe Photoshop - Witte Chihuahua

1OP 1 WORKSHOP PHOTOSHOP

 • Kennismakingsgesprek om jouw leerpunten te bepalen
   

 • Photoshop Handboek vol theoretische kennis 
   

 • 2 tot 3 uur durende Online Photoshop workshop
   

 • 6 weken 1op1 begeleiding na de workshop via Whatsapp: stel al jouw vragen en ontvang feedback! 

 • BONUS: toegang tot 1 'My Workflow' video 

De investering voor deze workshop is €349,- inclusief 21% btw.

Voor fotografen die al eerder de Photoshop workshop hebben gevolgd  of voor fotografen die de workshop willen verlengen is het mogelijk om een losse sessie te boeken. Bijvoorbeeld als je later nog grote vragen hebt, je je kennis wilt opfrissen of net wat meer tijd nodig hebt. 

1 uur durende online sessie: €149,-
2 uur durende online sessie: €225,-

Inclusief 21% btw.

Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Hargen aan zee

Ik heb een online photoshop workshop gevolgd bij Sunny. Wat was dit leerzaam! ze legt heel fijn en rustig uit. Na de workshop kreeg ik een handleiding waar alles nog een keer heel duidelijk instaat. Ik ben super blij dat ik de workshop bij haar heb gevolgd ik heb er heel veel aan gehad!

Katja Gerritzen

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen ervaring, is deze workshop ook voor mij geschikt?

Ja! Deze workshop is ook voor beginners geschikt! Doordat de workshop wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer is de workshop ook geschikt voor beginners. Tijdens de workshop neem ik alle tijd om rustig alles uit te leggen en achteraf kun je alles terug lezen in de handout én kun je vragen stellen via Whatsapp. Super handig en leerzaam voor iemand met nog 0 Photoshop ervaring dus!

Ik ben een paardenfotograaf, is deze workshop ook voor mij geschikt?

Ja! Momenteel ben ik gespecialiseerd in hondenfotografie, maar de jaren hiervoor heb ik ook altijd paarden gefotografeerd. Ik weet dus ook veel af van paardenfotografie en de bewerking hiervan! Daarnaast zijn er veel technieken die je zowel voor honden- als paardenfotografie kunt gebruiken. Je bent dus van harte welkom tijdens de workshop!

Kan ik de informatie later terug vinden?

Ja! Ik vind een duurzame overdracht van informatie heel belangrijk. Daarom ontvang je acheraf een uitgebreid handboek met daarin informatie en opdrachten zodat jij ook met de informatie aan de slag kunt gaan!

Hoe kan ik de workshop betalen?

Na het boeken ontvang je een bevestiging met tevens het factuur. Je kunt het factuurbedrag overmaken naar het genoemde rekeningnummer op het factuur. Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Kan ik de workshop ook fysiek volgen?

Volg jij een workshop liever fysiek? Dan ben je van harte welkom om langs te komen in Alkmaar.

Kan ik de workshop ook met andere software volgen?

Nee, het is alleen mogelijk de workshop te volgen als je beschikt over Adobe Photoshop!

bottom of page