top of page

"Precies zoals jouw hond echt is"

Gouden & sfeervolle hondenportretten

Een fotoreportage bij mij staat in het teken van jou en jouw hond. Het is namelijk mijn doel om van elke fotoreportage een beleving te creëren en te zorgen voor een fijne en ontspannen sfeer. Deze ontspannen ambiance biedt jouw hond de ruimte om zich op zijn gemak te voelen en volledig zichzelf te zijn. Hierdoor kan ik jouw hond vastleggen zoals hij echt is. Mijn specialiteit ligt in het creëren van sfeervolle portretten, zowel in de stad als de natuur. 

Ik kijk er enorm naar uit om met jou in contact te komen, zodat we elkaar kunnen ontmoeten en alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Sunny Halsema - Hondenfotograaf -  Bordercollie Puppy Sep

Emma & Sep

Een tevreden baasje

"Sunny heeft enorm mooie foto’s gemaakt van Sep (4maanden oud). Ze nam alle tijd en zorgde voor een relaxte shoot. Ik ben heel blij met de goede ervaring voor Sep en de mooie foto’s als resultaat."

Sunny Halsema - Hondenfotograaf -  Teddy de pomeranian in Utrecht in de Domtuin

In de stad

Urban hondenfotografie is HOT! And I get it: kijk eens naar die geweldige foto's die je in de stad kunt maken. Van karakteristiek tot modern, met een Urban fotoreportage ben je verzekerd van een indrukwekkende foto om aan de muur te hangen.

In de natuur

Een fotoreportage in de prachtige natuur, wie wilt dat nou niet? Samen maken we een heerlijke wandeling en stoppen we op een paar plekken voor mooie foto's. Een genot voor zowel hond als baas, met als eindresultaat prachtige sfeervolle portretten. 

Sunny Halsema - Hondenfotograaf -  Goldenretriever Lilly  in de Schoorlse duinen - Only Devotion
Sunny Halsema - Hondenfotograaf -  Nestje Pomsky Puppy's - Bergen aan zee

Speciaal voor fokkers!

Verwacht jij een nest vol prachtige, schattige puppy's? Ik kan jou helpen aan een prachtige nestfoto én karaktervolle individuele portretten. Zo zal jij je trots gefokte nestje pups nooit meer vergeten en maak je de nieuwe baasjes blij met een blijvende herinnering van hun nieuwe huisgenoot! Voor de nestfoto's wordt gebruik gemaakt van een fotografie- en bewerkingstechniek waardoor de puppy's niet naast elkaar hoeven te zitten. Dit zorgt voor een fijnere ervaring voor de pups. 

De reis van jouw fotoreportage

VOOR DE FOTOREPORTAGE

Na het boeken van de fotoreportage plannen we samen een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek maken we kort even kennis, bespreken we al jouw wensen en kiezen we een geschikte locatie wat past bij jouw wensen. Na het gesprek ontvang je per e-mail een bevestiging. Na betaling staat de fotoreportage vast. 

TIJDENS DE FOTOREPORTAGE

Fotoreportages bij SHshots vinden altijd plaats tijdens het gouden uur (tenzij anders besproken). Tijdens de fotoreportage nemen we ruim de tijd om de hond(en) te fotograferen. We maken een heerlijke wandeling en zullen op mooie plekjes stoppen om foto's te maken. Tijdens de fotoreportage zorg ik voor een prettige sfeer, waardoor ik de hond(en) precies zo kan vastleggen als dat ze zijn.

NA DE FOTOREPORTAGE

Na de fotoreportage ontvang je een persoonlijke digitale galerij met een selectie van de mooiste foto's. Uit deze selectie mag jij de foto's die je wilt ontvangen selecteren. Je ontvangt de foto's altijd digitaal op hoge resolutie en op web resolutie. Zo ben jij er van verzekerd dat je de foto's kunt afdrukken voor een wanddecoratie of een album én de foto's digitaal kan delen met vrienden en familie.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een fotoreportage boeken?

Je kunt heel gemakkelijk een fotoreportage boeken via het contactformulier op deze pagina. Binnen een aantal werkdagen neem ik contact met jou op voor het plannen van een telefonisch kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken wij alle wensen en plannen wij samen een datum en kiezen wij een geschikte locatie.

Waar vindt een fotoreportage plaats?

Een fotoreportage vindt plaats in een stad of in de natuur. Samen kiezen wij tijdens het kennismakingsgesprek een geschikte plek. Hierbij letten we op jouw wensen en op de behoefte van jouw hond.

Hoelang duurt een fotoreportage?

Rust en ontspanning staan tijdens de fotoreportage op één. Dit betekend dat er geen tijdslimiet is. Gemiddeld duurt een fotoreportage 1 á 2 uur.

Mijn hond kan niet los, wat nu?

Dat jouw hond niet los kan lopen (of bijv. niet sociaal is) is geen probleem. Wij kunnen er op verschillende manieren voor zorgen dat de fotoreportage fijn voor jouw hond is. Dit vind ik namelijk het aller belangrijkste. Zo kiezen we samen een geschikte locatie en is het mogelijk dat de lijn weggewerkt wordt in de nabewerking. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij alle mogelijkheden.

Kunnen mijn honden samen op de foto?

Ja! We kunnen tijdens de fotoreportage foto's maken van jouw honden samen. Ook als de honden niet netjes naast elkaar kunnen zitten zijn er mogelijkheden om tot een mooi duo (of meer) portret te komen! Tijdens het kennismakinggesprek zal ik hier meer over vertellen.

Zijn de foto's geschikt om af te drukken?

Ja! De foto's ontvang je na de fotoreportage altijd op twee formaten: - De foto op hoge resolutie: geschikt om af te drukken - De foto op web resolutie: geschikt om te publiceren op social media De foto's kun je laten afdrukken op verschillende materialen en formaten.

bottom of page