top of page

Fotoreportage met twee schattige puppy's: Viggo & Meya

Wat leuk dat je er weer bent! Vandaag deel ik met jullie een bijzondere fotoreportage dat ik recent heb mogen maken. Ik mocht de puppy's Viggo & Meya fotograferen. Baasje ( fokker) en mama hond zijn voor mij geen onbekende, des te leuker dat ik deze twee pluizen-bolletjes mocht fotograferen.


Sheltie x keeshond puppy met kopje scheef

Kennismaking met Viggo en Meya

Viggo en Meya waren op het moment van de fotoreportage beide acht weken oud en zijn een prachtige mix van Sheltie en Keeshond. Shelties staan bekend om hun intelligentie en elegantie, terwijl Keeshonden beroemd zijn om hun vriendelijkheid en dikke, pluizige vacht. Deze twee bundels van vreugde hebben harten gestolen met hun speelse karakter en onweerstaanbare charme.


Sheltie x keeshond puppy rennene hond

De Fotoreportage

Voor de fotoreportage kozen we een mooie, zonnige avond! De fokker van Viggo en Meya had een mooie locatie uitgekozen met veel groen: gewoon om de hoek bij haar in de wijk. De locatie was perfect voor het vastleggen van de natuurlijke nieuwsgierigheid en speelsheid van de puppy's. Vanaf het moment dat Viggo en Meya mij begroeten wisten ze mijn hart te veroveren. Het allerleukste was natuurlijk ook dat ik Viggo in mijn armen mocht meenemen naar de locatie. Wat zijn ze lekker zacht!


Speelse sheltie x keeshond puppy zwart/wit

Speelse Momenten

De fotoshoot bestond vooral uit het vastleggen van hun speelse interacties. Het was een genot om te zien hoe ze achter elkaar aan renden en speelden met takjes en bladeren. Hun energie en enthousiasme waren besmettelijk, en ik kon niet anders dan glimlachen terwijl ik op de sluiterknop drukte. Natuurlijk blijven het puppy's dus hebben we ook enorm gelachen om hun drolligheid en eigenwijsheid.


Portret van sheltie x keeshond puppy

Portretten

Na de speelse momenten was het tijd om ook wat portretjes proberen te maken. De expressieve ogen van Viggo en de donzige vacht van Meya kwamen prachtig naar voren

op de foto's.


Twee rennende sheltie x keeshond puppy's

Samen in Beeld

Een van mijn favoriete delen van de fotoshoot was het vastleggen van de band tussen Viggo en Meya. Als nestgenootjes delen ze een speciale verbinding, en dit was duidelijk te zien in de foto waar ze samen rennen. Deze momenten weerspiegelden de liefde en kameraadschap die honden zo speciaal maken.


Het Eindresultaat

De fotoreportage van Viggo en Meya is een prachtige verzameling geworden van hun eerste avonturen in de buitenwereld. Het was een eer om deze kostbare momenten vast te leggen en te zien hoe deze puppy's groeien en bloeien. Als hondenfotograaf is er niets bevredigender dan het vastleggen van de vreugde en het geluk dat honden in ons leven brengen.

Review Sunny Halsema Hondenfotografie


De reactie van de fokker is uiteraard waar ik het voor doe: zulke mooie woorden!
Ik hoop dat jullie net zo van deze foto's genieten als ik dat gedaan heb bij het maken ervan. Bedankt voor het lezen en blijf mijn blog volgen voor meer schattige en hartverwarmende fotoreportages van onze viervoetige vrienden!


Liefs Sunny

12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page