top of page

WIN EEN PROFESSIONELE FOTOREPORTAGE VAN JOUW HOND

Laat je hond schitteren als een echt hondenmodel!

Win een prachtige fotoreportage voor jouw Hond!

Bij deze unieke winactie maak je kans op een betoverende fotoreportage voor jouw trouwe viervoeter. Of je nu een speelse pup, een statige senior of een avontuurlijke hond hebt, ik zorg ervoor dat elk moment wordt vastgelegd op een manier die de persoonlijkheid en het karakter van jouw hond echt naar voren brengt. Ook als jouw hond niet los kan lopen, kan ik jou helpen aan mooie foto's!

Waarom is dit Waardevol?

Een fotoshoot is meer dan alleen een verzameling mooie plaatjes. Het is een manier om de liefde en het plezier dat je dagelijks met je hond deelt, vast te leggen en te koesteren voor altijd. Professionele foto's geven je de mogelijkheid om deze kostbare momenten te vereeuwigen, zodat je ze kunt delen met vrienden en familie, en steeds opnieuw kunt beleven.

 

Wat kan de winnaar verwachten?

Als winnaar van deze winactie krijg je een exclusieve fotoreportage (t.w.v. €225,)  op één van mijn favoriete fotoreportage locaties in Noord Holland (Omgeving Alkmaar/Bergen/Schoorl). Tijdens de fotoreportage zorg ik ervoor dat je hond zich helemaal op zijn gemak voelt, zodat zijn unieke karakter echt naar voren komt.

 

De fotoshoot omvat:

  • Kennismakingsgesprek: Samen bespreken we jouw wensen en ideeën, zodat we de perfecte setting en sfeer kunnen creëren.

  • Complete fotoreportage zonder tijdsdruk: Genoeg tijd om verschillende settings en poses vast te leggen, zonder enige haast.

  • 5 bewerkte Foto's van Hoge Kwaliteit: Je ontvangt 5 professioneel bewerkte foto's naar keuze die je voor altijd zult koesteren.

  • Online Galerij: Een persoonlijke galerij waar het mogelijk is om extra foto's te bestellen 

 

Elke foto wordt met liefde en oog voor detail gemaakt, zodat je een blijvende herinnering hebt aan de prachtige momenten met je hond. Deze fotoshoot is een unieke kans om de schoonheid en het karakter van jouw hond vast te leggen op een manier die voor altijd bij je blijft.

Doe mee en geef jouw hond de spotlight die hij verdient!

DSC_0224 - Hoge Resolutie_edited.jpg

Meld je nu aan en geef jouw hond de kans om te stralen!

Bedankt voor het abonneren!

Anneke - Guinness.png
Sybrenne - puppy's.png
Anne- Mallow.png
Annemiek - Puppy's.png
puppy's.png
Sanne-Marleen - Isla.png
bottom of page