top of page
Sunny - MHilarius -5.jpg
Sunny Halsema - Hondenfotograaf - MHilarius

Hondenliefhebber, Fotograaf en educator

Mijn naam is Sunny (25) en ik ben het creatieve brein achter de lens! Mijn roots liggen op het betoverende Texel, waar mijn passie voor honden en fotografie tot bloei kwam. Tegenwoordig deel ik echter mijn leven met mijn vriend en onze chihuahua's Captain en Diesel in het sfeervolle Alkmaar. 

Mijn ervaring met dieren gaat verder dan alleen het vastleggen van hun natte snuiten, prachtige ogen en kwispelende staarten. Ik ben gepassioneerd over het begrijpen van hun gedrag en het creëren van een omgeving waarin elke hond zich op zijn gemak voelt voor die perfecte foto.

IK BEN FOTOGRAAF & EDUCATOR!

Hier vertel ik je meer

Hondenfotograaf

Al jaren fotografeer ik met heel veel plezier honden. Van klein tot groot, jong tot oud: alle honden zijn bij mij welkom! Honden heb ik altijd al bijzonder gevonden en toen ik na al die jaren zelf en hond verwelkomde wist ik het zeker: dit is mijn roeping!

In juli 2021 nam ik een sprong in het diepe. In plaats van het traditionele pad na mijn Bachelor, koos ik voor mijn droom: van mijn hobby mijn fulltime baan maken. Dat gevoel van voldoening en enthousiasme was te sterk om te negeren. Dus daar ging ik, aan de slag als fulltime hondenfotograaf en educator!


Mijn vuurtje gaat het meest branden van het maken van hondenportretten tijdens het gouden uurtje. Honden precies zo op de foto zetten als dat ze zijn, maar dan in een mooie kunst vorm. Dat is waar ik van houd.

Ik geloof sterk dat elke hond het verdient om voor altijd vereeuwigd te worden in prachtige foto's. Dat is waarom ik met liefde en toewijding werk om die speciale momenten vast te leggen, die momenten die het hart van jouw harige vriend weerspiegelen.

Ben je net zo gepassioneerd over honden als ik? Laten we samenwerken aan het vastleggen van unieke herinneringen. Of je nu op zoek bent naar een fotoshoot of wilt leren hoe je zelf prachtige hondenfoto's kunt maken, ik sta voor je klaar.

Sunny Halsema - Hondenfotograaf - MHilarius
Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Schagen - Macbook - Apple

Educator

Bij mijn liefde voor hondenfotografie gaat het niet alleen om het vastleggen van onvergetelijke momenten, maar ook om het delen van kennis. Zo kunnen ook mede-hondenfotografen zich ontpoppen tot de beste versie van zichzelf. Toen ik de sprong waagde naar een leven als fulltime hondenfotograaf, doken er talloze vragen op: Hoe maak ik van mijn passie mijn levensonderhoud?

Gelukkig kwam mijn Business achtergrond goed van pas. Door mijn kennis, passie en intuïtie te bundelen, heb ik een strategie ontwikkeld die mij in staat stelt te leven van mijn bedrijf en passie. Mijn doel voor de komende jaren is om dit verder uit te bouwen en naast mijn eigen bedrijf ook andere gedreven fotografen te ondersteunen in hun groeiproces.

Naast het aanbieden van fotoreportages deel ik mijn ervaring en kennis graag via workshops. Ik geloof er sterk in dat we samen sterker staan en dat je niks alleen hoeft uit te vogelen.

Laten we samen op ontdekking gaan, van elkaar leren en samen groeien: laten we samen de magische wereld van hondenfotografie verkennen!

BEKIJK WORKSHOPS
Anker 1

"Elke hond verdiend het om voor altijd vereeuwigd te worden met een mooie serie foto's"

DIT ZIJN MIJN HONDJES

Mijn hondjes Captain en Diesel zijn een enorm groot onderdeel van mijn leven. Ik stel ze daarom heel graag aan jou voor.

Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Langharige Chihuahua's Captain en Diesel in Alkmaar - Grote Sintlaurenskerk Alkmaar

Captain en Diesel

Meet Captain en Diesel, mijn twee trotse Chihuahua-reuen die ik ook wel "mijn knappe mannen" noem. Captain, de wit/crèmekleurige reu van 3 jaar oud, is een ondeugend maar liefdevol maatje. Samen zijn we begonnen met Hoopers, waar ons doel is om dit jaar te groeien en misschien zelfs deel te nemen aan een wedstrijd. Zijn leergierigheid, behoefte aan uitdaging en eigenwijsheid maken onze trainingssessies altijd interessant.

 

En dan hebben we Diesel, mijn 8-jarige wildkleurige reu en mijn allereerste hond. Diesel is de reden dat ik begon met het fotograferen van honden. We gaan samen graag op avontuur. Diesel is onwijs gefocust op mij als baas en we zijn daardoor een gouden team. Dit jaar zijn we van plan om samen te starten met Hoopers! 

Captain en Diesel zijn niet alleen mijn trouwe vrienden, maar ook de beste collega's die je je kunt voorstellen. Ze schitteren regelmatig als modellen tijdens fotosessies en brengen altijd vreugde in mijn dagelijkse leven. Samen vormen ze een geweldig duo dat mijn passie voor honden en fotografie verbindt. 

Sunny - MHilarius -6.jpg

We zien elkaar snel!

Wat een plezier om mijn hondjes en mezelf aan jou voor te stellen! Ik kijk er echt naar uit om elkaar binnenkort te ontmoeten tijdens een onvergetelijke fotoreportage of een avontuurlijke workshop. Het lijkt me geweldig om jou te helpen bij het vastleggen van prachtige foto's en het delen van waardevolle kennis. Laten we samen een geweldig avontuur beleven!

CONTACTFORMULIER
bottom of page