top of page
SHshots - DSC_4388 - Hoge Resolutie.jpg

Welkom in de wereld van hondenfotografie!

Ga jij mee op avontuur?

Anker 1

Vol enthousiasme kom je thuis na die FAN-TAS-TI-SCH fotoreportage. Je zet vlug alle beelden op je computer en bekijkt snel een paar foto's. Je kunt niet wachten om aan de slag te gaan! Maar al snel slaat die vreugde om in een golf van onzekerheid en een zweem van verdriet. Je vraagt jezelf af waarom het jou nou telkens niet lukt om die perfecte foto's te creëeren...

Ik begrijp je, echt waar! Zelf heb ik ook jarenlang de weg afgelegd om te komen waar ik nu ben. Maar geloof me, het kan veel sneller en op een veel leukere manier! Laat me jou helpen, laten we samen een avontuur beginnen.

DSC_0736.jpg

" Het maakt niet uit op welk niveau je bent, als je bereid bent te leren kan ze je sowieso hoger op helpen! "

BEN JIJ KLAAR OM TE GROEIEN?

SHshots - DSC_8026 - social media.jpg

Boost Your Dog Photography

Wil jij leren hoe je honden het best kunt positioneren, hoe je je camera juist instelt, hoe je omgaat met het licht én hoe je de foto's achteraf nabewerkt? Dan is de Boost Your Dog Photography workshop iets voor jou!

1DSC_5801logo.jpg

Photoshop workshop

Wil jij leren hoe je jouw foto's kunt voorzien van die magische touch? Tijdens de 1 op 1 online Photoshop workshop leer je al mijn Photoshop geheimen en leer jij hoe je jouw foto's kunt bewerken met verschillende technieken.

SHshots - DSC_6992 - Social Media.jpg

City Tails

Wil jij op avontuur en alles leren over stadsfotografie? Tijdens de geweldige City Tails groepsworkshop neem ik jou mee in de wereld van stadsfotografie en fotograferen we samen meerdere prachtige honden. Ook leer je mijn Photoshop Workflow!

Ik heb een Photoshop workshop bij Sunny gevolgd. Wat ik in mijn hoofd had kreeg ik maar niet voor elkaar in Photoshop. Met de workshop van Sunny nu gelukkig wel! Ik ben er heel blij mee, alles was heel goed te volgen. Sunny legt alles goed duidelijk uit en wat heel fijn is dat je na de workshop ook nog eens een handige handout van haar erbij krijgt, hierdoor kan je alles wat je hebt geleerd nog eens rustig terug kijken. Het was bovendien heel gezellig. Zeker een aanrader!

Janneke Lukkien

Sunny - MHilarius -4.jpg

Toen ik 9 jaar geleden startte met fotografie deed ik maar wat... Ik volgde mijn gevoel, drukte op wat knopjes en maakte veel foto's. Na maanden 'maar wat doen' besefte ik me dat ik fotografie zo leuk vond dat ik het serieuzer wilde aanpakken. Ik begon te Googelen, bekeek filmpjes en las veel blogs...

Ik begon mezelf langzaam te verbeteren en met langzaam bedoel ik ook echt langzaam. Jaren gingen er overheen tot ik eindelijk beland was waar ik wilde zijn.


Door mijn lange reis, waarbij ik heel veel fouten hebt gemaakt, weet ik nu precies wat je wel en niet moet doen om tot het perfecte plaatje te komen.

Momenteel ben ik fulltime hondenfotograaf & coach en heb ik al meer dan 100 fotografen geholpen om hun hondenfotografie & Photoshop skills naar een hoger niveau te brengen. Mijn doel is om op een leuke, ontspannen en ongedwongen manier andere fotografen te helpen om een betere hondenfotograaf te worden. Ik gun het namelijk alle fotografen om, zonder jaren durende zoektocht, zichzelf te kunnen ontwikkelen en te kunnen ontpoppen tot de beste hondenfotograaf die ze kunnen zijn.

bottom of page