top of page
Sunny Halsema - Hondenfotograaf - MHilarius

WORKSHOPS

Voor hondenfotografen

ONTDEK DE MAGIE VAN HONDENFOTOGRAFIE
- Van frustratie naar voldoening -

Om je heen zie je de ene prachtige foto na de andere verschijnen. Je bent jaloers. Want jij wilt ook zulke mooie creaties kunnen maken. Maar hoe vaak je ook op pad gaat, het lukt je maar niet om thuis te komen met die perfecte foto. Het voelt alsof je constant achter de feiten aanloopt en altijd net dat ene moment mist. Frustrerend, nietwaar? Maar weet je, je staat er niet langer alleen voor! Met praktische tips, technieken en persoonlijke begeleiding ben ik hier om je te helpen. Samen zullen we al snel die perfecte foto's maken waar je altijd van hebt gedroomd. Geen frustratie meer, alleen nog maar puur plezier en voldoening bij elke klik van je camera. Ben je er klaar voor om samen op dit avontuur te gaan?

Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Sheltie Lola in Utrecht

1

Privé Workshop

Droom je ervan om te leren hoe je adembenemende hondenportretten kunt creëren? Ga dan mee op avontuur tijdens een privéworkshop, waarin ik je alles leer over hondenfotografie!

 

Extra leuk: combineer deze workshop met een Photoshop Workshop om jouw hondenfotografie écht een boost te geven!

2

Photoshop Workshop

Ben je klaar om te leren hoe je jouw foto's die magische touch kunt geven? Tijdens de 1-op-1 online Photoshop workshop deel ik al mijn Photoshop-geheimen met jou en leer je hoe je jouw foto's kunt bewerken met en magische foto als eindresultaat!

3

City Tails

- GROEPSWORKSHOP - 

Ervaar zelf waarom urban hondenfotografie zo razend populair is! Tijdens de City Tails groepsworkshop neem ik jou mee in de wereld van stadsfotografie, waar we samen meerdere prachtige honden vastleggen. Leer ook mijn Photoshop geheimen en geef jouw foto's een professionele en magische touch!

Ik heb een Photoshop workshop bij Sunny gevolgd. Wat ik in mijn hoofd had kreeg ik maar niet voor elkaar in Photoshop. Met de workshop van Sunny nu gelukkig wel! Ik ben er heel blij mee, alles was heel goed te volgen. Sunny legt alles goed duidelijk uit en wat heel fijn is dat je na de workshop ook nog eens een handige handout van haar erbij krijgt, hierdoor kan je alles wat je hebt geleerd nog eens rustig terug kijken. Het was bovendien heel gezellig. Zeker een aanrader!

Janneke Lukkien

Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Goldenretriever Teddy op de Soesterduinen

"Het maakt niet uit op welk niveau je bent, als je bereid bent te leren kan Sunny je sowieso hoger op helpen!"

Sunny Halsema - Hondenfotograaf - Mhilarius

SUNNY HALSEMA

Hondenfotograaf & educator

Toen ik 9 jaar geleden startte met fotografie deed ik maar wat... Ik volgde mijn gevoel, drukte op wat knopjes en maakte veel foto's. Na maanden 'maar wat doen' besefte ik me dat ik fotografie zo leuk vond dat ik het serieuzer wilde aanpakken. Ik begon te Googelen, bekeek filmpjes en las veel blogs...

Ik begon mezelf langzaam te verbeteren en met langzaam bedoel ik ook echt langzaam. Jaren gingen er overheen tot ik eindelijk beland was waar ik wilde zijn.


Door mijn lange reis, waarbij ik heel veel fouten hebt gemaakt, weet ik nu precies wat je wel en niet moet doen om tot het perfecte plaatje te komen.

Momenteel ben ik fulltime hondenfotograaf en educator en heb ik al meer dan 200 fotografen geholpen om hun hondenfotografie & Photoshop skills naar een hoger niveau te brengen. Mijn doel is om op een leuke, ontspannen en ongedwongen manier andere fotografen te helpen om een betere hondenfotograaf te worden. Ik gun het namelijk alle fotografen om, zonder jaren durende zoektocht, zichzelf te kunnen ontwikkelen en te kunnen ontpoppen tot de beste hondenfotograaf die ze kunnen zijn.

bottom of page