top of page

En leer alles over Urban hondenfotografie

Ga op avontuur in de stad!

Level up met een Privé workshop hondenfotografie + Photoshop workshop

Ga op avontuur in de stad tijdens de City Tails Groepsworkshop!

Verrijk je vaardigheden met een Online 1-op-1 Photoshop Workshop en ontdek de magie van Photoshop

URBAN HONDENFOTOGRAFIE IS HOT!

Tijdens de City Tails Groepsworkshop gaan wij samen  op avontuur in de stad om magische hondenportretten te creëren! Tijdens deze workshop ontdek je de magie van urban hondenfotografie en ontdek je: 

📷 Hoe je honden in een stedelijke omgeving fotografeert

📍 Het geheim van het vinden van de perfecte locatie en het optimaal benutten van verschillende plekken in de stad

 

☀️ Welk licht het mooist is en hoe je dit optimaal benut

 

📐 Welke poses en composities het beste werken voor die ‘wow’-factor

 

🐕 Hoe je stresssignalen bij honden herkent, voorkomt en verhelpt.

 

🖌️ Ontwikkel handige technieken om je foto’s te laten schitteren met behulp van Photoshop, en leer tegelijkertijd bewust te kijken tijdens het fotograferen én bewerken

Voorafgaand aan de workshop ontvang je een exclusief E-book met theorie, praktische tips en inspirerende voorbeelden. Gebruik het als jouw gids voor de perfecte voorbereiding en als naslagwerk voor al je toekomstige fotografie avonturen. Tijdens de workshop trekken we in kleine groepen van 2 tot 3 personen door de stad en leggen we 3-4 fantastische hondenmodellen vast op diverse locaties. Door de kleine groep is er voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen, feedback te ontvangen en voor een boel gezelligheid! En het wordt nog beter! Je krijgt namelijk ook toegang tot twee uitgebreide Photoshop Workflow Video’s én 6 weken lang persoonlijke 1-op-1 begeleiding via Whatsapp, waar je al je brandende vragen kunt stellen en feedback kan krijgen op je gemaakte foto’s

GEPLANDE CITY TAILS WORKSHOPS

Dinsdag 30 april | 17:30  tot 20:30 | Utrecht Centrum | 2 plekken vrij

Vrijdag 17 mei | 18:00 - 21:00 | Rotterdam Centrum | VOLGEBOEKT

Zondag 2 juni | 18:30 - 21:30 | Utrecht Centrum | 3 plekken vrij

CITY TAILS GROEPSWORKSHOP

 • Deelname aan de uitgebreide groepsworkshop op geplande datum en locatie met maximaal 3 deelnemers

 • Exclusief E-book met theorie 
   

 • Twee diverse Photoshop Workflow Video's
   

 • 6 weken 1-op-1 coaching via Whatsapp
   

 • Wat lekkers en te drinken na de workshop

De investering voor deze workshop is €299,-  inclusief 21% btw per persoon. 

DSC_9644 - Hoge Resolutie.jpg
Sunny Halsema - DSC_9257 - Hoge Resolutie.jpg

Afgelopen zomer heb ik bij Sunny de workshop City Tails gevolgd. Op een fijne, leerzame manier liet ze me kennis maken met de mogelijkheden van hondenfotografie in de stad. Ik vond het heel prettig dat de groep klein was, zo had ze alle tijd om goede uitleg te geven, mee te kijken en bij te sturen. Ze had prachtige hondjes uitgekozen die model stonden. Naderhand kreeg ik nog een duidelijke video tutorial toegestuurd over hoe de foto’s naderhand in photoshop bewerkt kunnen worden. Ik kan iedereen deze workshop van harte aanbevelen!

Tineke Zijtveld

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen ervaring, is deze workshop ook voor mij geschikt?

Ja! Het is wel prettig als je de beginselen van de belichtingsdriehoek beheerst. Maar als je geen ervaring hebt met hondenfotografie of hondenfotografie in de stad kun je zeker ook deelnemen!

Kan ik deze workshop ook privé volgen?

Ja het is ook mogelijk om een privé workshop in de stad te volgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kan ik de informatie later terug vinden?

Ja! Ik vind een duurzame overdracht van informatie heel belangrijk. Daarom ontvang je vooraf een e-book met theoretische informatie en achteraf 2 uitgebreide en diverse Photoshop Workflow video's met uitleg over het bewerken.

Hoe kan ik de workshop betalen?

Na het boeken ontvang je een bevestiging met tevens het factuur. Je kunt het factuurbedrag overmaken naar het genoemde rekeningnummer op het factuur. Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Welk apparatuur heb ik nodig voor de workshop?

Het is aan te raden om enkel deel te nemen als je beschikt over een lichtsterke lens. Geschikte lenzen zijn 70-200 F2.8, 85 F1.4, 105 F1.4 of een 135 F1.8. Heb jij deze lenzen niet? Informeer dan even naar de mogelijkheden!

Kan ik de workshop ook met andere software volgen?

Ja, je kunt de workshop ook volgen als je de foto's niet in Photoshop bewerkt. Uiteindelijk is het grootste deel van de workshop hondenfotografie in de stad. Het bewerk gedeelte zou je achterwegen kunnen laten of de tips en tricks toe te passen met jouw eigen bewerkings software. Je kunt ook altijd de proefversie gratis downloaden en Photoshop uitproberen!

bottom of page